main menu

Over Waspin Internet

Van standaard dienst tot en met maatwerk

Wat vindt u belangrijk bij het kiezen van een hostingprovider? Flexibiliteit, ervaring, ondersteuning, veiligheid, betrouwbaarheid, een scherpe prijs? Kiezen is niet meer nodig. Bij Waspin Internet krijgt u het allemaal!

Waspin Internet begrijpt als geen ander dat kwaliteit meer is dan enkel het aanbieden van hosting. Juist het hoge serviceniveau, de bereikbaarheid van de helpdesk en het kunnen bieden van bruikbare oplossingen is uiterst belangrijk. Hiervan zijn wij ons dagelijks bewust!

Wij hopen u graag als klant te mogen ontvangen,
het Waspin Internet team.

Webdesign

Waspin richt zich specifiek op toegankelijk en gebruiksvriendelijk webdesign. Daarbij wordt het ontwerp voordurend bekeken vanuit de ogen van uw bezoekers. Uiteraard in goed overleg met uw wensen en behoeften.

Hosting

U heeft een website om uw (toekomstige) klanten te informeren of om uw producten en/of diensten te presenteren. Maar die website moet wel op internet beschikbaar worden gesteld. Via Waspin Internet kunt u uw website op internet presenteren. U zorgt voor de website (of u laat hem door ons bouwen) en wij zorgen voor de bereikbaarheid, serverbeveiliging, snelheid, backups, monitoring (7*24). Kortom, alles voor een betrouwbare omgeving!

Ook in hosting komen de kernwoorden van Waspin Internet terug. De pakketten zijn overzichtelijk, de servers zijn snel en administratieve software gebruiksvriendelijk.

Meer infomatie gewenst? Neem dan contact met ons op.

Kernwoorden

Overzichtelijk, snel en gebruikersvriendelijk zijn onze belangrijkste kernwoorden.